|
מכאן שלדעתי יש להסדיר את עניין התשלום בחקיקה | |||
|
|||
מחייבת. כלומר, שהמסעדה תחוייב לפרסם מחיר האוכל בדיוק כמו שהסועד אמור לשלם בסופה של הארוחה. בלי משחקים של 15% נוספים. אני לא התרשמתי שעניין ה-15% הוא רשות, אלא הוא בא ב'חבילה' אחת. יש מסעדות שמודיעות מראש על התוספת הזו ויש שלא. ואת עניין התשר להשאיר לשיקולו של הסועד. כך הכל יהיה גלוי וידוע לסועדים שיבחרו ברגליים היכן ומה להכניס לפה. | |||
_new_ |
אני חושב שאתה צודק | |||
|
|||
צריך שיהיה ברור בדיוק מי משלם ועבור מה. מכאן שכנראה חקיקה בנושא היא בלתי נמנעת. מצד שני אני חושב על התשר כתמריץ לשיפור השרות ולכן כדאי שישאר מחוץ לשליטה של המעסיק. דרך אחרת יכולה להיות שהמעסיק משלם פרמיות על איכות השרות אבל היא יותר מסובכת לאירגון. | |||
_new_ |
מערכת פורום ארץ הצבי אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים. |