פורום ארץ הצבי

(נכתב בתשובה לדוד סיון, 07/06/05 19:41)

http://www.faz.co.il/thread?rep=60168
מכאן שלדעתי יש להסדיר את עניין התשלום בחקיקה
פרקש (יום רביעי, 08/06/2005 שעה 9:27)
בתשובה לדוד סיון

מחייבת. כלומר, שהמסעדה תחוייב לפרסם מחיר האוכל בדיוק כמו שהסועד אמור לשלם בסופה של הארוחה. בלי משחקים של 15% נוספים. אני לא התרשמתי שעניין ה-‏15% הוא רשות, אלא הוא בא ב'חבילה' אחת. יש מסעדות שמודיעות מראש על התוספת הזו ויש שלא. ואת עניין התשר להשאיר לשיקולו של הסועד.

כך הכל יהיה גלוי וידוע לסועדים שיבחרו ברגליים היכן ומה להכניס לפה.

http://www.faz.co.il/thread?rep=60177
אני חושב שאתה צודק
דוד סיון (יום רביעי, 08/06/2005 שעה 10:55)
בתשובה לפרקש

צריך שיהיה ברור בדיוק מי משלם ועבור מה.
מכאן שכנראה חקיקה בנושא היא בלתי נמנעת.

מצד שני אני חושב על התשר כתמריץ לשיפור השרות
ולכן כדאי שישאר מחוץ לשליטה של המעסיק. דרך אחרת
יכולה להיות שהמעסיק משלם פרמיות על איכות השרות
אבל היא יותר מסובכת לאירגון.

מערכת פורום ארץ הצבי אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים.