|
ההסבר | |||
|
|||
פרופ' קמחי מצא שהגבינות הקשות מהוות חלק מוויסות ענפי: בחורף, כשיש עודפי חלב, מייצרים גבינות קשות. יש להן אורך חיים גדול יותר לכן שומרים אותן בקירור, ומוכרים אותן גם בקיץ. אם לא נחזיק פרות בחורף, כי לא ישתלם לנו לייצר גבינות קשות, לא יהיו פרות כדי לספק את הצריכה למוצרים ניגרים בקיץ. התוצאה היא שתוך שנתיים, הצרכן הישראלי יפגע ממחסור במוצרי חלב טריים. כי אותם אי אפשר להביא מחו''ל (http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4102431,00.h...). | |||
_new_ |
מערכת פורום ארץ הצבי אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים. |