|
אולי הגיע הזמן שתסביר! | |||
|
|||
אתה חוזר וכותב בצורה אקסיומתית בלי הסבר שמראה איך ומדוע היבוא גורם למחסור. אתה אפילו לא מציין את שמו של אותו פרופסור עליו, לכאורה, אתה מסתמך. | |||
_new_ |
אולי הגיע הזמן שתסביר! | |||
|
|||
אין מה לעשות . אותו פרופסור דיבר במסגרת לונדון וקירשנבאום . אני לא רשמתי את שמו ואינני זוכר את שמו . ביכולתך להאמין שהאיש דיבר או לא . =========================================================== הסברתי כאן את דעתו ואסביר לך שוב . תפוקת החלב בישראל מותאמת לצריכת החלב בקיץ . תפוקת אותן פרות בחורף גדולה מהצריכה החורפית . בעודף החלב בחורף משתמשים לייצור גבינות שמאחסנים לשימוש לאורך השנה , בחורף ובקיץ . עדיין יש עודפי חלב קטנים שבהם משתמשים לייצור קטן של אבקת חלב . את זה אתה מבין ? אם הבנת את זה אפשר להמשיך בהסבר . אם ייבאו גבינות מחו''ל , אשר מחירן נמוך מתוצרת הארץ ואיכותן מבוקשת יותר , יווצר מצב שייצור הגבינות בישראל יירד מאד ואולי יחדל . במצב כזה לא ייהיה ביקוש לעודף החלב החורפי . לכן התפוקה תותאם לצריכה החורפית ואותן פרות תפיקנה פחות חלב מזה המבוקש בקיץ . הבנת את זה דוקטור ? ============================================================================= את זה הסברתי בקיצור ביום ראשון 7/7/11 בשעה 17.43 או שלא קראת , או שלא הבנת . | |||
_new_ |
מערכת פורום ארץ הצבי אינה אחראית לתוכן תגובות שנכתבו בידי קוראים. |